Lees alles over Leef Mee! in magazine Leef!

Magazine leef!
13/4/2021

De nieuwe Leef! is uit! Deze 29e editie besteed op 14 pagina's aandacht aan de wegwijzer Leef Mee!. Wethouder Salman vertelt over de totstandkoming van de wegwijzer, waar bijna een jaar aan gewerkt is voordat deze online is gekomen in maart 2021. Helaas moest dat op gepaste wijze 'gevierd' worden met alleen de ontwikkelaar Thomas Steenvoorden en zijn team, alsmede Arjan Kersten de projectleider van de gemeente. Wethouder Salman: "Ik ben verheugd dat wij in Noordwijk een platform hebben voor iedereen die op zoek ik naar wat meer vreugde en geluk in Noordwijk. De combinatie van het online platform en magazine Leef! wat bij elke Noordwijker in de brievenbus valt. maakt deze wegwijzer zo sterk. Ik vind het zoeken op onderwerpen ook erg makkelijk, je vult eenvoudig een zoekwoord of een deel hiervan in en je ziet direct welke initiatieven passen bij jouw zoekopdracht. Ik wil iedereen dan ook van harte feliciteren met dit behaalde resultaat. Onze gemeente kan hier trots op zijn!"

Thomas Steenvoorden: "Voor ons wat de samenwerking met de gemeente en haar partners van groot belang. We hebben meerdere versies van het platform met elkaar getest en daar is zeer belangrijke input uit voortgekomen die we ook verwerkt hebben. Omdat ons plan niet direct geheel vast stond, duurde de gehele ontwikkeling wat langer dan gedacht, maar wij zijn blij met het eindresultaat."

De website van leefmeenoordwijk.nl zal zich nog verder ontwikkelen. Daarbij zal magazine Leef! een belangrijke rol blijven spelen. Hierin zal elk kwartaal aandacht besteed worden aan de wegwijzer in de vorm van redactie met voorbeelden en ervaringen van mensen uit de gemeente Noordwijk. Deze editie en ook alle voorgaande edities van magazine Leef! staan online en je kan via de onderstaande link deze ook heel makkelijk lezen. Veel leesplezier en de volgende editie van magazine Leef! komt in juni weer uit.

Lees hier magazine Leef!