Lees alles over Leef Mee! in magazine Leef! 30

Leef! Magazine nr. 30
28/7/2021

De nieuwe Leef! is uit! Deze 30e editie focust zich op een frisse nieuwe start " Open Up" en besteed op 6 pagina's aandacht aan de wegwijzer Leef Mee!. Wendy Palm vertelt over het werken in de tuin bij Museum Veldzicht en hoe het haar heeft geholpen uit de moeilijke periode te komen. En Lilly van 11 over haar opbloeiing bij scouting Norvicus. Henriëtte en Maria hebben de gezelligheid weer teruggevonden in het leven. Verder lees je wat lopen voor José en Mieke doet in hun leven.

Thomas Steenvoorden: "Het platform voor alle inwoners van Noordwijk met tips voor een nog leuker leven. Door het lezen van inspirerende verhalen van anderen, hebben zij hun weg terug gevonden. En dat werkt! Zo bijzonder kan het lopen."

De website van leefmeenoordwijk.nl zal zich nog verder ontwikkelen. Daarbij zal magazine Leef! een belangrijke rol blijven spelen. Hierin zal elk kwartaal aandacht besteed worden aan de wegwijzer in de vorm van redactie met voorbeelden en ervaringen van mensen uit de gemeente Noordwijk. Deze editie en ook alle voorgaande edities van magazine Leef! staan online en je kan via de onderstaande link deze ook heel makkelijk lezen. Veel leesplezier en de volgende editie van magazine Leef! komt in juni weer uit.

Lees hier magazine Leef!