Lang en vooral gelukkig leven.

Dat is de wens van de meesten van ons. De gemeente Noordwijk en veel maatschappelijke organisaties doen van alles om hun inwoners te helpen in hun streven. Ook jou helpen we graag.

We hebben voor jou de Wegwijzer Leef Mee! gemaakt. Je vindt hier alles wat voorhanden is in de gemeente Noordwijk. De activiteiten en de organisaties overzichtelijk bij elkaar. We hebben ons best gedaan om je kennis te laten maken met meer dan 200 mogelijkheden. Je vindt deze op de pagina tips.

De Wegwijzer Leef Mee! is een gids waarin je op zoek kan gaan naar wat bij jou past. Biedt je de mogelijkheid om rond te kijken en rond te snuffelen in de activiteiten die Noordwijk rijk is. Zo ontdek je wat er in jouw omgeving gebeurt en of dit jou helpt bij een lang en gelukkig leven. Wat jij nodig hebt staat daarbij centraal.

Weet je niet precies wat je zoekt? Kijk dan eens naar de ervaringen van anderen. Inspiratie voor oplossingen die misschien ook voor jou werken. Of doe een zelftest bij Mijn positieve gezondheid en krijg inzicht in wat je nog mist of waar je juist meer van zou willen.

Schrijf ons

Heb je een vraag of opmerking, schrijf een bericht aan ons en wij gaan daarmee aan de slag.

Het bericht is verzonden en wij nemen zo snel als mogelijk contact met jou op. Vriendelijke groet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.