Meedoen

Het ontbreekt in je leven aan mensen waarmee je leuke of zinvolle dingen wilt doen.

Contact met anderen. Serieus genomen worden. Samen leuke dingen doen. Steun van anderen ervaren. Erbij horen. Zinvolle dingen doen. Interesse in de maatschappij.

Op deze pagina geven we jou een aantal tips die jou wellicht verder kunnen helpen. Heb je iets gevonden kijk dan bij de aanbieder, of lees de persoonlijke ervaring van iemand met deze tip. Zie je hier niets staan waar jij naar op zoek bent? Kijk dan op de pagina zoek in alle tips!

Hieronder vind je enkele tips

Welzijnskwartier
Join us 12-18jr

Voor jongeren die zich socialer willen opstellen is er twee wekelijks een plek om samen allerlei activiteiten organiseren. Denk aan gamen, film kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er sociaal werkers van Welzijnskwartier bij om de jongeren te begeleiden.

Fietsmaatjes
Met maatjes fietsen

Fietsmaatjes Noordwijk richt zich op mensen die graag nog willen fietsen, maar dat zelfstandig niet meer kunnen of durven. De stichting heeft zes duofietsen. Naast elkaar zittend fietst de cliënt samen met een maatje door Noordwijk en omgeving.

Friends United
Sportclub

Een unieke sportclub voor kinderen en jongeren (6 - 30 jr.) die geen aansluiting vinden bij een reguliere sportvereniging in een veilige omgeving. Kinderen en jongeren (6 tm 30 jaar) maken kennis met diverse sporten onder deskundige begeleiding op het sportpark Duinwetering.

Misschien vind je dit ook interessant:

Welzijn Noordwijk
AutoMaatje Noordwijk (ANWB)

Ben je zelf minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Moet je daardoor te veel thuisblijven en is het lastig om ergens te komen? Met ANWB Automaatje kan je weer gemakkelijker iets ondernemen en kom je weer onder de mensen. Je hebt een maatje en de activiteiten die je samen onderneemt.

KBO Noordwijk
Activiteiten voor ouderen

Wij bieden de ouderen van Noordwijk activiteiten en op sommige terreinen educatie, alsmede het behartigen van de belangen van ouderen met name tegenover de Gemeente.

Reuring `s Heeren Loo & Welzijn Noordwijk in samenwerking met gemeente Noordwijk.
OntmoEten

OntmoEten is een project tegen eenzaamheid waarbij met elkaar een maaltijd wordt bereid en genuttigd. Er zijn verschillende groepen, vrijwilligers en inzet van een coach. OntmoEten bekijkt welke activiteit en groep van past bij jou. In het Trefpunt/Wieken van 17.00 tot 20.00 uur

Of kijk op deze pagina voor andere leuke tips