Mentaal welzijn

Je hebt alles onder controle en gaat vrolijk door het leven.

Vrolijk zijn. Jezelf accepteren. Omgaan met verandering. Gevoel van controle. Concentratie vermogen. Communicatie. Onthouden.

Op deze pagina geven we jou een aantal tips die jou wellicht verder kunnen helpen. Heb je iets gevonden kijk dan bij de aanbieder, of lees de persoonlijke ervaring van iemand met deze tip. Zie je hier niets staan waar jij naar op zoek bent? Kijk dan op de pagina zoek in alle tips!

Hieronder vind je enkele tips

InBalance
Mindfulness & Yoga Stiltedag

Een Mindfulness stiltedag is een mini-retraite waarop we ons even terugtrekken uit de dagelijkse gang van zaken en we stilstaan bij onszelf. Door de hele dag in stilte door te brengen, neem je de tijd en aandacht voor jezelf.

Reuring s 'Heeren Loo en gemeente Noordwijk
Reuring in de Samenleving

Reuring brengt mensen en samenleving in beweging! Reuring is een plek waar burgers elkaar kunnen ontmoeten. Er is een warme creatieve, lerende, sportieve, sociaal activerende sfeer en met onderlinge verbinding. Hippe en sportieve activiteiten, je kan mee eten en doorstromen als vrijwilliger. Wij maken je leven leuker!

Alzheimer Nederland
Alzheimer Café

Een trefpunt voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familieleden, buren, hulpverleners en overige belangstellenden. Het biedt hen ondersteuning, voorlichting en lotgenoten-contact en daardoor hun kwaliteit van leven  te verbeteren.

Misschien vind je dit ook interessant:

Centrum voor Jeugd en Gezin
Mindfulness training voor jongeren

Eén van de effecten van de coronapandemie is dat jongeren en jongvolwassenen zich mentaal slechter zijn gaan voelen. Meer last van stress, piekeren, slaapproblemen of onrust in je hoofd? Deze training is bewezen effectief en helpt jongeren weer positief verder te kijken.

GGD HM
Veilig Thuis

Veilig Thuis adviseert bij meldingen en neemt meldingen aan over (vermoedens van) huiselijk geweld, kindermishandeling en/of ouderenmishandeling. Met een veiligheidsbeoordeling zorgen wij dat de juiste hulp wordt ingezet door melder en/of samenwerkingspartners.

Of kijk op deze pagina voor andere leuke tips