Lichaam en gezondheid

Ik wil me weer fit voelen.

Je gezond voelen. Fitheid. Lekker in je vel zitten. Klachten en pijn. Goed kunnen slapen. Gezond en regelmatig eten. Conditie. Voldoende bewegen.

Op deze pagina geven we jou een aantal tips die jou wellicht verder kunnen helpen. Heb je iets gevonden kijk dan bij de aanbieder, of lees de persoonlijke ervaring van iemand met deze tip. Zie je hier niets staan waar jij naar op zoek bent? Kijk dan op de pagina zoek in alle tips!

Hieronder vind je enkele tips

Samenrennen
Runningtherapie en leren hardlopen

Onder begeleiding hardlopen, zodat je na zo`n 13 weken 30 tot 45 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit doen we om lekker in beweging te komen, waardoor je je lichamelijk en geestelijk lekkerder in je vel voelt zitten.

Centrum voor Jeugd en Gezin
Drank, drugs en roken: de verleidingen in de puberteit

Drank, drugs en roken: zomaar wat verleidingen die in de puberteit op de loer liggen. Hoe ga je daar als ouder mee om? Veel jongeren gaan in hun puberteit experimenteren. In deze bijeenkomst krijg je tips over hoe je kind kan helpen om te gaan met verleidingen en hoe weerbaarder te worden.

Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse StrandLopers
Sportief wandelen

De NSL biedt met sportief wandelen in groepsverband inspanning en ontspanning. Onder deskundige begeleiding met als doel het bevorderen van het sportief wandelen op korte en (middel)lange afstanden. Zowel recreatief als evenement gericht, maar altijd met gezelligheid voorop en op je eigen niveau!

Misschien vind je dit ook interessant:

Sportbedrijf Noordwijk
BeweegFIJN

Het plezier staat voorop bij BeweegFIJN met het uiteindelijke doel dat de deelnemers middels dit project structureel meer gaan bewegen. Het unieke aan dit project is het gevarieerde aanbod voor alle leeftijden. Deelname is gratis, iedere woensdag van 10:00-11:00 sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Gemeente Noordwijk
Heilzame Zeebadplaats

In Noordwijk komen gezond leven, gezond recreëren en gezond blijven samen. Waarvan de oorsprong ligt in de heilzame elementen die van nature aanwezig zijn: in het zeewater, de lucht, het klimaat en de omgeving.

KBO Noordwijk en Noordwijkerhout
Meer bewegen voor ouderen en senioren!

Wat de beweeg les u oplevert? Gezondheidswinst en conditieverbetering! Want u werkt aan uw uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatievermogen, spierkracht en evenwichtsgevoel. U bent actief in een ongedwongen groep u leert nieuwe mensen kennen.

Of kijk op deze pagina voor andere leuke tips