Zinvol leven

Je bent je idealen en doelen uit het oog verloren en wilt ze terugvinden. Zo kun je weer vertrouwen in de toekomst krijgen.

Zinvol leven. Levenslust. Idealen willen bereiken. Vertrouwen hebben. Accepteren. Dankbaarheid. Blijven leren.

Op deze pagina geven we jou een aantal tips die jou wellicht verder kunnen helpen. Heb je iets gevonden kijk dan bij de aanbieder, of lees de persoonlijke ervaring van iemand met deze tip. Zie je hier niets staan waar jij naar op zoek bent? Kijk dan op de pagina zoek in alle tips!

Hieronder vind je enkele tips

Provalu
Werk, ontwikkeling en re-integratie

Provalu is een verbindingscentrum voor gemotiveerde mensen en de werkgevers in deze regio.  We verbinden waardevolle mensen door professioneel begeleiding naar een duurzame arbeidsrelatie. Zo maken we samen de meerwaarde van werk mogelijk.

Streekmuseum Veldzicht
Tuinieren

Vrijwilligers zorgen ervoor dat de historische tuinen er mooi bijstaan door te zaaien, stekken, wieden, snoeien en oogsten. Goed voor het welzijn van bezoekers én voor jezelf: actief in de buitenlucht en gezellig sociaal contact. Doe je mee?

De Zonnebloem Gemeente Noordwijk
Help mee als vrijwilliger

Er zijn veel mensen die door een lichamelijk beperking minder makkelijk erop uit trekken, hierdoor ontstaat eenzaamheid. Wij van de Zonnebloem doorbreken dit door heel uiteenlopende activiteiten. Help jij mee?

Misschien vind je dit ook interessant:

Woonzorglocatie Jeroen, Marente
Dagbesteding 'Eb en Vloed'

U brengt een of meer dagdelen van de week door in Jeroen in een gezellige ontmoetingsruimte. U wordt gastvrij ontvangen en kunt deelnemen aan activiteiten die u aanspreken.

Kunstklank
Vrijwilliger worden

KunstKlank, daar wil je bij zijn! Met zo'n 150 andere vrijwilligers help je iedere productie tot een succes te maken.

Sportbedrijf Noordwijk
Cultuurcoach

De Cultuurcoaches verbinden mensen en culturele organisaties in de gemeente Noordwijk met elkaar.  Door activiteiten te organiseren en het cultuur naar de mensen te brengen. Men komt in aanraking met verschillende organisaties. Ook krijgen deze organisaties meer draagvlak en naamsbekendheid. Hiervoor is het sportloket om inwoners en/of organisaties aan elkaar kunnen koppelen.

Of kijk op deze pagina voor andere leuke tips