Kwaliteit van Leven

Je wilt (weer) genieten, of zit niet zo lekker in je vel en wilt daar verandering in brengen. Je wilt fijn wonen en goed omgaan met geld.

Genieten. Gelukkig zijn. Lekker in je vel zitten en je veilig voelen. Balans in je leven hebben. Hoe je woont en rondkomen met je geld.

Op deze pagina geven we jou een aantal tips die jou wellicht verder kunnen helpen. Heb je iets gevonden kijk dan bij de aanbieder, of lees de persoonlijke ervaring van iemand met deze tip. Zie je hier niets staan waar jij naar op zoek bent? Kijk dan op de pagina zoek in alle tips!

Hieronder vind je enkele tips

Humanitas Home Start
Home-Start Opvoedingsondersteuning

Home Start is een preventief programma voor opvoedondersteuning aan gezinnen met kinderen tot 18 jaar en vanaf 28 weken zwangerschap, die in een stressvolle situatie zitten en steuntje in de rug kunnen gebruiken met wekelijkse huisbezoeken van 2-3 uur.

Kwadraad
Algemeen Maatschappelijk Werk

Weet je niet meer hoe je de dag door komt? Vind je het lastig om aan het einde van de maand nog geld over te houden? Of ben je ten einde raad met je puberkind? Je gaat samen met het maatschappelijk werk zelf op zoek naar een oplossing.

Welzijn Noordwijk
Mantelzorg ondersteuning

Mantelzorgers zorgen vanuit een persoonlijke relatie. Wij bieden ondersteuningsmogelijkheden en denken met je mee, kunnen je adviseren, informeren en begeleiden bij praktische en emotionele ondersteuning. De mantelzorgconsulenten begrijpen je als mantelzorger.

Misschien vind je dit ook interessant:

Stichting Thuishuis Noordwijk
Thuishuis Noordwijk

Stichting Thuishuis Noordwijk is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen en te verminderen. Dit doen wij in Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk. Gericht op zelf- en samenredzaamheid met een zeer pro-actieve werkwijze & de ‘geef-nooit-op’ methodiek ondersteunen wij ouderen weer mee te doen.

Welzijn Noordwijk
Welzijn op recept

Wil je wat doen of meer mensen leren kennen en ontdekken waar je goed in bent? Waar beleef jij plezier aan of heb je na een moeilijke periode behoefte aan afleiding? Samen met de welzijnsmedewerker zoek je naar iets dat aansluit bij jouw welzijnsvraag. We zoeken graag naar iets passends.

Bibliotheek Bollenstreek
Taalhuis

Het Taalhuis van de Bibliotheek Bollenstreek is bedoeld voor mensen die de Nederlandse taal (nog) niet goed spreken en voor mensen die Nederlands als moedertaal hebben en niet zo goed kunnen lezen en schrijven.

Of kijk op deze pagina voor andere leuke tips